billiga fotbollströjor

Comments · 175 Views

Schalke 04 Tröja, Hamburger SV Tröja

Schalke 04 Tröja, Hamburger SV Tröja

 

billiga fotbollströjor

varit ett dystert resultat nyligen


Ole Gunnar Solskjaer kallade Manchester Uniteds

det har varit ett dystert fotbollströjor tryck på ett sådant sätt

Ole Gunnar Solskjaer kallade Manchester Uniteds 5-0-tackning av Liverpool för sin "mörkaste dag" som tränare för klubben, men med sitt jobb under press förblev han orubblig att hans trupp är nära framgång.

Det har varit ett dystert resultat nyligen i Premier League för United, med söndagens nederlag mot en av deras största rivaler som lämnade dem segerlösa i fyra toppmatcher.

Det tog inte lång tid för Liverpool att ta en 2-0-ledning, vilket fördubblades innan halvtid med två Mohamed Salah-mål. Anfallaren fullbordade sitt hattrick tidigt i andra halvlek, innan Paul Pogba förvärrade Man Utds elände med ett rakt rött kort 15 minuter efter att ha kommit in som avbytare i halvtid.

Schalke 04 Tröja Nederlaget väcker återigen frågor om Uniteds defensiva förmåga, och om deras dyra talang kan samlas som ett lag.

Söndagens 5-0 förlust var Man Utds tredje största hemmaförlust i Premier League och ökar dramatiskt pressen på Solskjaers tid som United-tränare.

Solskjaer står nu inför den enorma uppgiften att plocka upp sin trupp och personal inför deras resa till Tottenham på Saturday Night Football nästa helg.

Hamburger SV Tröja Man Utd-kaptenen Harry Maguire gav sin egen ursäkt till fansen – några som lämnade i halvtid och fortsatte med det under hela den andra halvleken – och säger att spelarna måste hålla ihop.

Jurgen Klopp verkade i ett milt tillstånd av misstro efter hans Liverpool-lags underbara prestation och var stolt över att hans lag återigen hade lagt till klubbens historia.

Han hade också beröm för hattrick-hjälten Salah, samt Roberto Firmino, som ställde upp tillsammans med Egyptens forward i anfall.

Salah tog bort matchbollen från Old Trafford, fortsatte en redan lysande form denna säsong, och gav en inblick i hur Liverpool vann på ett sådant sätt.

Kjøp Finland Landslagsdrakt

Maglia Lazio Femmina

Comments